Azt hiszem elmondhatom, hogy egy boldog anyuka vagyok, aki összhangban él a párjával és 2 fiával, Robinnal és Ronellel, plusz a leendő 3. kisfiunkkal.

 Az ő nevén még megy a vita :D  ennyit az összhangról :P

Imádom a kreatív megoldásokat, tervezgetni praktikus dolgokat és a lakásfelújításokat, amivel időt, helyet, pénzt spórolhatunk.

Igyekszem mindennek megkeresni a pozitív oldalát, sokat nevetni és a legnehezebb időszakokban is kitartani.

Hihetetlen módon még mindig imádok bulizni, táncolni és elmenni a barátaimmal sétálni, kávézni, borozgatni vagy hajnalig beszélgetni, azaz minőségi időt eltölteni a körülöttem lévő emberekkel (igen, tudom egy anya nem bulizhat, meg mit képzel, hogy elmászkál hajnalig, de azt hiszem én nem fogok, nem tudok és nem is szeretnék megváltozni). 

Engem ez feltölt és a párom szívesen van ilyenkor a gyerekekkel, ráadásul ha csak hármasban vannak, akkor máshogyan is telnek el az esték és ezáltal izgalmasabbak. Pl. ilyenkor nem fürdenek, hanem zuhanyoznak, nem csak mese olvasás van, hanem társasozás, kártyázás, diavetítés....kifejezetten jó, mikor csak az egyikünk van a gyerekekkel néha, mert más hangulat uralkodik az otthonunkban. A gyerekek láthatóan élvezik mikor csak "anyás" program van és amikor csak "apás" program van.

Fontosnak tartom az énidőt megteremteni időnként, mert nagyon feltöltődöm a hétköznapi munka-gyerek-háztartással járó körforgások után és rengeteg plusz energiát halmozok fel, amit utána a gyerekeimre is tudok forgatni. Ezzel a párom is így van. Látszik rajta mennyivel jobb a kedve mikor kicsit el tud menni kikapcsolódni, bringázni, teniszezni vagy bármi mást csinálni a kötelezettségeken túl.

A Moniro-nak köszönhetően, úgy érzem kiteljesedett az életem. Alkothatok, tervezhetek és ezáltal kiteljesedhet a kreatív énem.

Köszönöm a rengeteg pozitív visszajelzést és dicséretét, amit Ti folyamatosan adtok nekem a vásárlások, kiállítások és vásárok után <3